Ναταλία Ανδρικοπούλου: «Η μεγάλη ανατροπή στην πρωινή ζώνη έγινε με την Φαίη Σκορδά»

Στο «Χαμογέλα και Πάλι!» μίλησε η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Η δημοσιογράφος μίλησε για την τηλεοπτική σεζόν.

«Η μεγάλη ανατροπή έγινε στην πρωινή ζώνη με την Φαίη Σκορδά. Έκανε μια διαφορετική προσπάθεια με συμπαραστάτες και πρωτεργάτες τους Δημήτρη Ουγγαρέζο και Ανδρέα Μικρούτσικο. Η φαιοί είχε την εξυπνάδα να δώσει χώρο σε αυτούς τους ανθρώπους, έκανε ένα βήμα πίσω και μιλούσε λιγότερο. Είδαμε μια ωραία παρέα που μπορείς να πεις ότι «ψιλοσυμπαθιούνται» ή ας πούμε δεν απεχθάνονται ο ένας τον άλλον», είπε αρχικά η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

«Η χρονιά για τον Λιάγκα ήταν roller coaster. Του στοίχισε λίγο το θέμα με τον Μπάλντοκ αλλά επανήλθε. Στο τέλος της σεζόν είδαμε μία πτώση στα ποσοστά τηλεθέασης που έδωσε το σύνθημα για ευρεία αλλαγή. Όταν λέμε κάτι καταλαβαίνουμε πότε θα προκαλέσουμε, για να το κάνει κάποιος συστηματικά σημαίνει ότι έχει συνείδηση. Κινείται πάντα στην κόψη του ξυραφιού», προσέθεσε για τον Γ. Λιάγκα.

Για την Κ. Καραβάτου και τον Π. Κουσουλό: Την καλοκαιρινή σεζόν βλέπουμε αντικαταστάτες. Η Καραβάτου όμως είναι αντικαταστάτρια με προοπτική. Θα έχει ενδιαφέρον «η αναμέτρηση» με τους Μαλέσκου – Κωνσταντάρα. Ο Πανόπουλος θα είναι δίπλα στην Κατερίνα Καραβάτου, αν βρεθεί 3η θέση του πάνελ για το δούμε. Δυσκολεύτηκα να πιστέψω την μεταγραφή Κουσουλού στον ΑΝΤ1».

Μεταξύ άλλων η Ναταλία Ανδρικοπούλου μίλησε για την Τατιάνα Στεφανίδου, την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες ελληνικού καλοκαιριού – Μπορούμε οι Έλληνες να το απολαύσουμε;

Απόρρητο