Λιμάνι Πειραιά – Ραφήνας – Λαυρίου: Απαγορευτικό απόπλου για όλα τα πλοία – Ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Σύμφωνα με νεότερο δελτίο πρόγνωσης της ΕΜY, προβλέπονται δυσμενείς καιρικές συνθήκες στο Ν.Α Αιγαίο την Κυριακή 29/06/2025, ως εκ τούτου τα δρομολόγια των πλοίων θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.

Στο λιμάνι του Πειραιά δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα πρωινό δρομολόγιο και ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί εάν θα ισχύσει για όλη την υπόλοιπη ώρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν και από τα λιμάνια Λαυρίου και Ραφήνας.

Τα δρομολόγια ωστόσο για τα νησιά του Αργοσαρωνικού θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Οι επιβάτες που δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο που είχαν προγραμματίσει, έχουν ενημερωθεί με μήνυμα στο κινητό τους από χθες το βράδυ.

  • Από Πειραιά 06:45 για Πάρο-Νάξο-Ηρακλειά-Σχοινούσα-Κουφονήσια-Κατάπολα με επιστροφή
  • Από Πειραιά 07:25 για Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη με επιστροφή
  •  Από Πειραιά 07:30 για Σύρο-Τήνο-Μύκονο με επιστροφή
  • Επίσης, ανεκτέλεστο θα μείνει το δρομολόγιο από Πειραιά 07:15 για Σύρο-Μύκονο-Εύδηλο-Καρλόβασι με επιστροφή.

Απαγορευτικό απόπλου για τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά

Λιμάνι Πειραιά: Απαγορευτικό απόπλου για όλα τα πλοία

Ταλαιπωρία για ταξιδιώτες που δεν ενημερώθηκαν για το απαγορευτικό απόπλου – Κανονικά τα δρομολόγια για Αργοσαρωνικό

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες ελληνικού καλοκαιριού – Μπορούμε οι Έλληνες να το απολαύσουμε;

Απόρρητο