Καιρός: Στους 42°C ο υδράργυρος – Αρχίζει η σταδιακή υποχώρηση του καύσωνα

Δεύτερη μέρα καύσωνα με τον κόσμο να προσπαθεί με κάθε τρόπο να δροσιστεί και να αντέξει την αφόρητη ζέστη.

Με μία ομπρέλα, βεντάλια, καπέλο αλλά  πολύ νερό. Στις 2 το μεσημέρι, ο υδράργυρος είχε ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Κάτω από τον καυτό ήλιο, οι τουρίστες σέρνουν τις βαλίτσες και αναρωτιούνται αν κάνει πάντα τόσο ζέστη στην Αθήνα.

Τίποτα διαφορετικό από ότι επικρατεί και στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα η θερμοκρασία «χτύπησε κόκκινο».

Ίδια εικόνα και στη Θεσσαλονίκη. Οι Θεσσαλονικείς αναζητούν ένα σκιερό μέρος για λίγες ανάσες δροσιάς.

Στον Βόλο οι κάτοικοι ξεχύθηκαν από νωρίς στις παραλίες και όπως λένε στην κάμερα του ΜΕΓΚΑ δεν σκοπεύουν να φύγουν πριν δύσει ο ήλιος.

Όσοι πάλι βρέθηκαν στο κέντρο της Λάρισας είδαν τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στους 44 βαθμούς Κελσίου.

Καύσωνας διαρκείας μπροστά από ψησταριές και φούρνους με τους εργαζόμενους αυτές τις μέρες να δοκιμάζονται.

Για όσο διαρκέσει ο καύσωνας κλιματιζόμενοι χώροι θα λειτουργούν από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ στην πρωτεύουσα και άλλους δήμους της χώρας.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες ελληνικού καλοκαιριού – Μπορούμε οι Έλληνες να το απολαύσουμε;

Απόρρητο