Καλαμάτα: Σκότωσε τους γονείς του με ψαλίδι – Ο αστυνομικός αδελφός του είχε ζητήσει τον εγκλεισμό του

Ανάστατη είναι η Μεσσηνία από το διπλό φονικό που συντελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 22/06 όταν ένας 60χρονος άνδρας πήρε ένα ψαλίδι και σε κατάσταση αμόκ δολοφόνησε τους δύο υπερήλικες γονείς του.

Ο δράστης φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα με τον αδελφό του να καταγγέλλει πως όσες φορές ζήτησε τον εγκλεισμό του, οι γιατροί μετά από λίγες ημέρες νοσηλείας, του έδιναν εξιτήριο.

«Εγώ ένα θα πω. Εγώ ήμουν 27χρόνια αστυνομικός. Μια φορά τον πήγα στο Δρομοκαΐτειο, χτύπησε στο πρόσωπο. Του έβαλα χειροπέδες και ο γιατρός μού έκανε παρατήρηση και τον άφησε ελεύθερο ενώ έλεγε πως ακούει φωνές και πως θα σφάξει εμένα, τη μάνα μας και τον πατέρα μας. Είχε πρόβλημα, το λες στον γιατρό και σου λέει “πρέπει να σκοτώσει κύριε για να τον βάλουμε μέσα”».

Η ψυχολόγος, Στέλλα Αργυρίου τόνισε πώς υπάρχει σοβαρή έλλειψη στην ψυχιατρική υποστήριξη στην χώρα μας.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες της δικής τους Ελλάδας – Ιστορίες ταυτότητας

Απόρρητο