Παγκόσμιο Κυπέλλο Συλλόγων: Στους «16» Γιουβέντους και Σίτι

Στο παγκόσμιο συλλόγων η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Σίτι προκρίθηκαν στους 16 της διοργάνωσης με εύκολες νίκες, ενώ μια ανάσα είναι και η Ρεάλ που κέρδισε την Πατσούκα παίζοντας με 10 παίκτες.

Περίπατος για τη Μάντσεστερ Σίτι, που προηγήθηκε σςτο 8ο λεπτό με τον Ιλκάι Γκιντογκάν. Δεύτερο γκολ για τους Πολίτες του Γκουαρντιόλα από τον Κλαούντιο Ετσεβέρι στο 27’. Το 3-0 πέτυχε ο Χάαλαντ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με εκτέλεση πέναλτι.

Ο Γκιντογκάν χρίστηκε ξανά σκόρερ στη βραδιά στο 73, ανεβάζοντας το σκορ στο 5-0. Οι Σίτιζενς δεν σταματούσαν κόντρα στην ανήμπορη Αλ Αΐν, με τον νεαρό Όσκαρ Μπομπ να σκοράρει στο 84’. Το τελικό 6-0 πέτυχε ο Ραγιάν Τσερκί στο 89’, στο πρώτο γκολ του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Μόλις στο 6ο λεπτό ένα σουτ του Κόλο Μουανί κόντραρε στον Αμπνμτελμουναϊμ Μπουτουίλ και κατέληξε στα δίχτυα της Ουϊντάντ. Η Γιουβέντους ενθαρρυμένη από το γρήγορο προβάδισμα βρήκε δεύτερο γκολ στο 16’ με τον Κενάν Γιλντίζ.

Οι Μαροκινοί μείωσαν στο 25’, με ασίστ του πρώην παίκτη της ΑΕΚ Νόρντιν Άμραμπαρτ και σκόρερ τον Λορτς. Ο Κενάν Γιλντίζ σκόραρε και πάλι στο ματς στο 69’ για το 3-1 για τη Μεγάλη Κυρία. 4-1 στο 94’ με πέναλτι του Βλάχοβιτς. Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι πέρασαν στους 16 και την Πέμπτη παίζουν αντίπαλες για την πρωτιά στον όμιλο.

Το απερίσκεπτο κράτημα του Ασένσιο στον Ροντόν μόλις στο 7ο λεπτό προκάλεσε την αποβολή του Ισπανού και άφησε νωρίς τη Ρεάλ με δέκα παίκτες. Η Πατσούκα άρχισε την πίεση, όμως ο Κουρτουά έπιανε τα πάντα και στο 35’ ο Μπέλιγκχαμ άνοιξε το σκορ στην αντεπίθεση.

Οι Μεξικανοί πάγωσαν και οι μερένχες διπλασίασαν τα το προβάδισμα τους οχτώ λεπτά αργότερα με τον Αρντά Γκιουλέρ. O Βαλβέρδε πέτυχε το 3-0 για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο 70’ και τελείωσε το ματς. Ο Μοντιέλ κατάφερε να μειώσει για την Πατσούκα στο 80ο λεπτό.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες της δικής τους Ελλάδας – Ιστορίες ταυτότητας

Απόρρητο