Επίθεση στο Ιράν: Κόκκινος συναγερμός σε ΕΥΠ, Αστυνομία & Λιμενικό για επιθέσεις στην Ελλάδα

Σε επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή.

Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η κρίση στη Μέση Ανατολή, η ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και προσαρμόζει τα μέτρα ασφαλείας, όχι μόνο σε κτίρια και εγκαταστάσεις, αλλά και γενικότερα στο εσωτερικό της χώρας.

«Προφανώς υπάρχουν σημεία αμερικανικού ενδιαφέροντος στη χώρα και είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε όχι μόνο αυτούς τους χώρους, αλλά και τους πολίτες. Όποιος κάτοικος κινείται κοντά σε τέτοια σημεία, βλέπει πως η αστυνόμευση είναι ισχυρή», είπε.

Μεταξύ άλλων, η Αστυνομία τονίζει πως βρίσκεται σε επιφυλακή για κάθε ενδεχόμενο.

«Πάντα οι υπηρεσίες είναι έτοιμες για άτομα που μπορεί να βρίσκονται νόμιμα στη χώρα ή που μπορούν να φτάσουν στη χώρα με τέτοιο σκοπό», είπε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες της δικής τους Ελλάδας – Ιστορίες ταυτότητας

Απόρρητο