Ντοκουμέντο τρόμου καταγράφηκε στην κάμερα του MEGA. Ο απεσταλμένος του MEGA στο Ισραήλ, Ζήσης Μούσιος, κατέγραψε τη στιγμή που βαλλιστικοί πύραυλοι χτυπούν την Μπερ Σεβά.
Για όγδοη ημέρα, φλέγεται η Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ διανύει άλλη μια μέρα ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός του, με την πόλη Μπερ Σεβά, στο νότιο τμήμα της χώρας, να γίνεται στόχος ιρανικών πυραύλων.
Ο απεσταλμένος του MEGA στο Ισραήλ, Ζήσης Μούσιος, κατέγραψε τη στιγμή που πύραυλοι χτυπούν την Μπερ Σεβά.
«Στις τρεις παρά είκοσι για άλλη μία φορά χτυπάνε οι σειρήνες εδώ στη Μπερ Σεβά. Το πυραυλικό χτύπημα αναμένεται να είναι αρκετά ισχυρό, καθώς όλος ο χάρτης του Ισραήλ, έχει κοκκινήσει», μεταδίδει.
Οι στιγμές που βιώνουν τρομακτικές.
«Είμαι μία μεγάλη πυραυλική επίθεση καθώς είδαμε πως πρόκειται να χτυπηθεί όπλο το Ισραήλ. Όλοι έχουν μπει στα καταφύγια. Προσπαθούμε να κινούμαστε συνεχώς. Η επίθεση είναι ακόμα σε εξέλιξη».
Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ο Ζήσης Μούσιος για την συγκεκριμένη πυραυλική επίθεση στην Μπερ Σεβά, «ήταν από τις σφοδρότερες επιθέσεις που ζήσαμε η σημερινή».
Παράλληλα, και στο λιμάνι της Χάϊφα είχαμε πριν από λίγο νέους βομβαρδισμούς των Ιρανών.
Συγκεκριμένα πύραυλος χτύπησε εργοστάσιο, το οποίο τον τελευταίο καιρό δεν λειτουργούσε, κι έτσι ευτυχώς δεν υπήρξαν στο σημείο θύματα. Όμως οι ζημιές που προκάλεσε το ωστικό κύμα της έκρηξης προκάλεσε τον τραυματισμό 14 ανθρώπων, μάλιστα οι δύο από αυτούς είναι σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση.
Την ίδια στιγμή, το Ισραήλ από την πλευρά του συνεχίζει με αμείωτη ένταση το σφυροκόπημα σε ιρανικούς στόχους.