Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του πως ο εφοπλιστής Αριστοτέλης Μυστακίδης θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή της νέας Τούμπας. Αύριο ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Άρης μαθαίνουν τους αντιπάλους τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ για την ανακατασκευή της Τούμπας.
Ο Ερασιτέχνης γνωστοποίησε χτες ότι συμφώνησε με τον Έλληνα εφοπλιστή, Τέλη Μυστακίδη, ο οποίος θα αναλάβει τη χρηματοδότηση για το νέο γήπεδο.
Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ πριν έναν μήνα είχε καλέσει τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ να αναζητήσει κεφάλαια για το έργο, αφού η διοίκηση Ιβάν Σαββίδη έχει εστιάσει στο νέο προπονητικό κέντρο. Ο Τέλης Μυστακίδης με δική του δήλωση, επιβεβαίωσε ότι θα καλύψει το κόστος του σπουδαίου έργου για τον Δικέφαλο.
«Θα είναι το γήπεδο στο οποίο θα μεγαλουργήσει η ποδοσφαιρική ομάδα της Π.Α.Ε. και όλα τα τμήματα του Α.Σ.. Χάρη στην άψογη συνεργασία μας με τον Α.Σ. η υλοποίηση του έργου θα είναι τάχιστη. Το όνειρο των χιλιάδων φιλάθλων μας στη Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο γίνεται τώρα πραγματικότητα», ανέφερε ο κ. Μυστακίδης.
Ο Ιβάν Σαββίδης αφού άφησε αιχμές για το τάιμινγκ της συμφωνίας, καλοσώρισε την ανάμειξη του Τέλη Μυστακίδη στην ανακατασκευή της Τούμπας.
«Η χθεσινή ανακοίνωση του ΑΣ, η οποία βγήκε αδικαιολόγητα και εν αγνοία μου, αναγνωρίζω ότι με εξέπληξε, αλλά την αφήνω στην κρίση των εκατοντάδων χιλιάδων μελών της οικογένειάς μας και της ιστορίας. Είχα υποσχεθεί πως θα φέρω την χαρά στην Τούμπα και κράτησα την υπόσχεσή μου. Είμαι αυτός που ξεκίνησε με πράξεις την ιδέα της Νέας Τούμπας και θα την ολοκληρώσω. Σ’ αυτό το εγχείρημά μου, αν κάποιος θέλει να συμμετάσχει μαζί μου, η συμμετοχή του είναι ευπρόσδεκτη», υπογράμμισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.
Big -5
Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό.
Οι πράσινοι υποβλήθηκαν χτες σε εργομετρικά στο Γεώργιος Καλαφάτης και από σήμερα αρχίζουν τις προπονήσεις. Στο Κορωπί αναμένεται και ο 24χρονος δεξιός μπακ του Λεβαδειακού, Τριαντάφυλλος Τσάπρας, ο οποίος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με το Τριφύλλι.
Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Άρης θα μάθουν αύριο τους αντιπάλους τους στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και του Conference League αντίστοιχα.
Η Ένωση προσπαθεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Νιγηριανού επιθετικού της Ρέιντζερς Σίριλ Ντέσερς.
Η σκωτσέζικη εφημερίδα Ντέιλι Ρέκορντ τονίζει ότι οι δύο ομάδες οδεύουν προς συμφωνία για τον Ντέσερς με ένα ποσό που αγγίζει τα 4,7 εκατομμύρια ευρώ.