Λίγοι μόλις μήνες πέρασαν από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 22χρονο από τα Χανιά, ο οποίος χτυπήθηκε θανάσιμα από μεθυσμένο οδηγό πολυτελούς αυτοκινήτου.
Όπως καταγγέλλει αποκλειστικά στις «Εξελίξεις Τώρα» ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου, ακόμα δεν στέγνωσε το χώμα από το αίμα του παιδιού του και ο 45χρονος οδηγός ψάχνει τρόπο να πετάξει από πάνω του την ευθύνη.
«Ενώ προσπαθούμε να ξεπεράσουμε, που δεν θα το ξεπεράσουμε ποτέ μας, που χάσαμε το παιδί μας, είναι ότι έχουμε κλείσει 5 μήνες και δεν έχουν έρθει πίσω οι απαντήσεις για τις δεύτερες εξετάσεις στα αίματα. Και δεν έχουν γίνει και οι πραγματογνωμοσύνες. Μου λένε κάνε υπομονή. Θα κάνω υπομονή, πόσο;».
Σοκαριστικότερο όλων; Πέντε μήνες μετά και ακόμη εκκρεμούν οι αιματολογικές εξετάσεις για τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα του 45χρονου.
«Η ασέβεια δεν παύει να υφίσταται»
Συντετριμμένοι οι γονείς και τα αδέλφια του 22χρονου, παρακολουθούν την οικογένεια του 45χρονου οδηγού να ζητά και να κάνει αναπαράσταση του δυστυχήματος.
«Αυτό που πήγανε και στήσανε την ασέβεια πάνω στο εικονοστασάκι του παιδιού μου. Η ασέβεια δεν παύει να υφίσταται. Από εκεί και πέρα τι προσπαθούν και τι θέλουν να κάνουν και πόσο χρόνο θέλουν να κερδίσουν αυτοί ξέρουν. Αλλά πρέπει να ξέρουμε και εμείς και πρέπει να ξέρουν και οι Αρχές πόσο καιρό ακόμα θα καθυστερήσει αυτή η κατάσταση. Το ξέρουμε ότι έχουμε Γολγοθά και έχουμε χρόνο μπροστά μας», τόνισε ο πατέρας του 22χρονου.
Όπως τονίζει στις «Εξελίξεις Τώρα» ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, η πλευρά του κατηγορουμένου επιθυμεί να εξεταστεί αν υπήρχε κάποιο σφάλμα ή παράλειψη του 22χρονου που να συνετέλεσε στον θάνατό του, προκειμένου να μεταθέσει τις ευθύνες.
«Να ερευνηθεί αν και κατά πόσο υπήρχε υπαιτιότητα του αδικοχαμένου παιδιού που συνέχεται με την χρήση των φώτων του, δηλαδή αν χρησιμοποιούσε τη μεσαία σκάλα ή αν είχε τους προβολείς κτλ. Αυτό, εκτός από αίολο, εκτός από αστείο, είναι και προκλητικό», λέει ο κ. Ψυλλάκης
«Υπάρχει τεράστιο θέμα. Μας έχουν διαλύσει αυτήν την στιγμή, μας έχουν πάρει τον γιο μας. Έχουμε τον αδερφό του τον δίδυμο ο οποίος δεν μπορεί να το ξεπεράσει στο παραμικρό. Είναι και η αδερφή του η μικρή. Μας έχει γονατίσει», συνέχισε μιλώντας στις «Εξελίξεις Τώρα» ο πατέρας του άτυχου 22χρονου.
Οι «Εξελίξεις τώρα» επικοινώνησαν με τους συνηγόρους του 45χρονου οι οποίοι δεν θέλησαν να προβούν σε καμία δήλωση.