Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της δολοφονίας του 75χρονου συνταξιούχου λιμενεργάτη Γιώργου Καριώτη στη Ρόδο, καθώς οι Αρχές προχώρησαν σε μία νέα σύλληψη υπόπτου, τρία χρόνια μετά.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει καταδικαστεί σε ισόβια ο γιος του θύματος. Σε συνέντευξή ο συλληφθείς γιος είχε πει ότι δεν ήταν αυτός ο δολοφόνος, αλλά ότι έχει κάποιο άλλο πρόσωπο στο μυαλό του ως το δράστη.
Η αστυνομία στις τότε έρευνες είχε βρει και ένα «ορφανό» DNA.
Αυτό το «ορφανό» DNA μετά την κατάθεση μιας 47χρονης γυναίκας, η οποία στις 18 Δεκεμβρίου 2024 είχε εμφανιστεί αυτοβούλως στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, έρχεται να θέσει υπό αμφισβήτηση τα δεδομένα της υπόθεσης.
H 47χρονη κατέθεσε ενόρκως πως ο πραγματικός δράστης της δολοφονίας δεν είναι ο γιος του θύματος, αλλά ένας άλλος, 41χρονος άνδρας, με τον οποίο διατηρούσε σχέση. Το πρόσωπο αυτό είναι ποινικός κα μάλιστα είχε αναφέρει στη 47χρονη ότι αυτός ήταν που σκότωσε τον Γιώργο Καριώτη μπαίνοντας στο σπίτι του.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έγινε κι άλλη δολοφονία και συγκεκριμένα ο 41χρονος σκότωσε και έριξε στη θάλασσα τη συνεργό του.