Με αίμα βάφτηκε για μια ακόμα φορά η άσφαλτος στη λεωφόρο Ποσειδώνος το βράδυ της Τρίτης.
Το χρονικό
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά, λίγο πριν από τη διασταύρωση με τη Συγγρού. Μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες, ηλικίας 52 και 43 ετών, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ανατρέπεται της πορείας της με αποτέλεσμα οι δύο αναβάτες να καταλήξουν νεκροί στο έδαφος.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η μηχανή φαίνεται πως νωρίτερα είχε εμπλακεί σε ένα ακόμα τροχαίο, στο οποίο οδηγός άλλης μηχανής τραυματίστηκε.
«Στο ύψος της λεωφόρου Ποσειδώνος με την Αμφιθέας, δύο άλλες μηχανές μπροστά μου ξεκινούν γρήγορα. Η μία από αυτές πάει πάρα πολύ γρήγορα και πέφτει πίσω αριστερά σε μια μηχανή, η οποία κινείτο κανονικά. Ανατρέπεται, χτυπά ο αναβάτης, φορούσε κράνος», λέει αυτόπτης μάρτυρας.
Όπως αναφέρει ο άνθρωπος που φαίνεται να ήταν μπροστά στο περιστατικό, οι δύο αναβάτες της μηχανής έφυγαν αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.
«Οι άλλοι δυο άρχισαν να τρέχουν με τη μηχανή πολύ γρήγορα για να ξεφύγουν. Θεώρησαν ότι τον είχαν σκοτώσει; Δεν ξέρω τι θεώρησαν. Το θέμα είναι ότι έφυγαν σαν τρελοί, νομίζοντας ότι τους κυνηγάμε».
Περίπου 1,5 χιλιόμετρο πιο κάτω οι δύο αναβάτες της μηχανής πέφτουν στο έδαφος και σκοτώνονται ακαριαία. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.