Άγιοι Ανάργυροι: Οργή στην οικογένεια της Κυριακής Γρίβα από τη «συγγνώμη» του δολοφόνου της

Την ερχόμενη Τετάρτη ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Το χρονικό

Σκότωσε την Κυριακή με πέντε μαχαιριές έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων και τώρα ζητά συγγνώμη. Μια συγγνώμη που εξόργισε την οικογένεια της 28χρονης, μια συγγνώμη που ειπώθηκε από τον δολοφόνο της που έρχεται αντιμέτωπος με την πράξη του στο δικαστήριο της επόμενες μέρες.

«Ποια συγγνώμη θα δεχτώ εγώ μετά από ενάμιση χρόνο περίπου από αυτόν τον δολοφόνο της κόρης μου, πέντε μέρες πριν από το δικαστήριο; Για ποιο πράγμα καταρχήν θέλω να μάθω μου ζητάει συγγνώμη; Μπορούμε να μάθουμε για ποιο πράγμα μου ζητάει συγγνώμη; Τι θυμήθηκε ξαφνικά, γιατί ενάμιση χρόνο μας κοροϊδεύει. Με επιλεκτική μνήμη θυμάμαι, δεν θυμάμαι. Τι θυμήθηκε τώρα και μου ζητάει συγγνώμη;».

Ο 40χρονος, όπως φαίνεται, έχει κρατήσει την στάση της επιλεκτικής μνήμης.

«Για εκείνη την ημέρα δεν θυμάμαι κάτι, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήμουν σπίτι έπινα και ήθελα να κάνω κακό στον εαυτό μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλο τον κόσμο. Από την οικογένειά της, από την οικογένειά μου, από αυτούς που την ήξεραν, από αυτούς που δεν πρόλαβαν να την γνωρίσουν».

Ο πατέρας της Κυριακής πιστεύει πως πίσω από τα λόγια του 40χρονου κρύβονται παιχνίδια τακτικής.

«Δηλαδή πώς το θυμάται αυτό το πράγμα, πώς θυμάται ότι αυτό το πράγμα δεν το είχε σχεδιάσει; Του βγήκε αυθόρμητα; Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο που είπε τώρα έτσι. Αυθόρμητα δηλαδή βούτηξε ένα μαχαίρι και πήγε και έσφαξε την κόρη μου;».

Ο 40χρονος θα επικαλεστεί ψυχιατρικά πρόβλημα. Οι κάμερες ασφάλειας όμως δείχνουν έναν άνδρα που είχε σχέδιο.

«Είναι κάτι που δεν ήθελα να κάνω, ούτως ή άλλως. Καθόλου τέτοιες σκέψεις. Ο μόνος που ήθελα να κάνω κακό, ήταν ο εαυτός μου. Έναν χρόνο μετά και ακόμα σκέφτομαι πώς έγινε, δεν έχω καταλάβει».

«Άλλο τα ψυχολογικά κι άλλο τα ψυχιατρικά. Τα ψυχιατρικά είναι σαλεμένο το μυαλό, βγαίνεις έξω στον δρόμο, δεν έχεις την αίσθηση του φόβου, δεν έχεις αίσθηση για το θέμα σε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου. Αυτός πάρα πολύ καλά ήξερε τι έκανε, πάρα πολύ καλά ήξερε να οδηγάει το μηχανάκι, πάρα πολύ καλά ήξερε να έχει το χασαπομάχαιρο, 34 εκατοστά μαχαίρι στη ζώνη. Να φυλαχθεί, να παραφυλάξει και να δολοφονήσει την κόρη μου», είπε ο πατέρας της.

Η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει στις 4 Ιουνίου.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες της δικής τους Ελλάδας – Ιστορίες ταυτότητας

Απόρρητο