Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ειδικευόμενη ψυχίατρος που διακινούσε συστηματικά ναρκωτικές ουσίες σε περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά.
Η γυναίκα – ειδικευόμενη ψυχίατρος στο Δρομοκαΐτειο – συνελήφθη το πρωί της Τρίτης σε περιοχή της πρωτεύουσας μαζί με άλλον έναν, που είχε παραδώσει συσκευασία (φιξάκι) με ηρωίνη, αντί του ποσού των 10 ευρώ.
Η 29χρονη έπαιρνε φάρμακα από το φαρμακείο του νοσοκομείου, τα εξαφάνιζε και τα πουλούσε. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να τα πουλάει ακόμη και με το ασθενοφόρο. Έλεγε στον οδηγό να σταματήσει το ασθενοφόρο, έκανε το αλισβερίσι, έδινε τα ναρκωτικά και στην συνέχεια έφευγε.
Άλλοι γιατροί είχαν καταλάβει ότι έλειπαν φάρμακα και είχαν προειδοποιήσει τους φύλακες να είναι πιο προσεκτικοί.
Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμη 33 άτομα, που κατηγορούνται για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών.