Συνάντηση Φάμελλου – Τασούλα στο Προεδρικό Μέγαρο – Τι συζήτησαν

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είχε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος για το θέμα της Γάζας, δύο εικοσιτετράωρα μετά την κοινή πρωτοβουλία των 4 κομμάτων της αντιπολίτευσης για το θέμα.

Συντηρεί σε υψηλή ατζέντα το θέμα της γενοκτονίας στην Γάζα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σωκράτης Φάμελλος κατά την συνάντησή του με τον ΠτΔ, Κων/νο Τασούλα, ανέφερε πως η «σιωπή είναι συνενοχή».

Ο κ. Φάμελλος επιμένει ότι η Ελλάδα και η κυβέρνηση πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες για βρεθούν στην σωστή πλευρά της ιστορίας.

Από την πλευρά του ο κ. Τασούλας αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Ελλάδα ως μη μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ αναφερόμενος στην πρωτοβουλία 80 κρατών για την καταδίκη των συρράξεων και της ανθρωπιστικής βοήθειας που εμποδίζεται.

Τόνισε δε, πως οποιαδήποτε πρωτοβουλία γι΄αυτό το ζήτημα είναι καλοδεχούμενη.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες της δικής τους Ελλάδας – Ιστορίες ταυτότητας

Πολιτική

Απόρρητο