νοπλη ληστεία, είχαμε το πρωί στα ΕΛΤΑ στα Καλάβρυτα. Δύο άντρες με καλάσνικοφ, μπήκαν μέσα στο υποκατάστημα, απείλησαν υπαλλήλους και πελάτες, μάλιστα κόλλησαν το καλάσνικοφ στο κεφάλι μιας γυναίκας, πήραν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν.
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (27/05) στα ΕΛΤΑ Δάφνης στα Καλάβρυτα, με τους δράστες να διαφεύγουν πεζή, παίρνοντας από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία άγνωστο χρηματικό ποσό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες μπήκαν μέσα στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και με την απειλή καλάσνικοφ πήραν τα χρήματα που προορίζονταν να δοθούν για συντάξεις, πληροφορία την οποία ήξεραν οι ληστές.
Μέσα στο χρηματοκβώτιο υπήρχαν μόλις 1.000 ευρώ, τα οποία πήραν οι δράστες. Έξω από τα ΕΛΤΑ βρήκαν μία γυναίκα, της φώναξαν “Φύγε μακριά, ληστεία” και στην συνέχεια κατευθύνθηκαν σε ένα δρομάκι όπου είχαν σταθμεύσει το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν.
Έπεσαν πυροβολισμοί, ωστόσο δεν έχει τραυματιστεί κανείς.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της ΟΠΚΕ, ενώ διεξάγονται έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.
Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, μαζί και αυτό της τρομοκρατίας και επιπλέον εξετάζει την σύνδεση με την ληστεία στην περιοχή της Κατοχής Μεσολογγίου.