Γλυκά Νερά: Προφυλακίστηκε ο 17χρονος που έστειλε με γροθιά στην εντατική 48χρονο

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του, ο 17χρονος που χτύπησε τον 48χρονο άνδρα στη μέση του δρόμου στα Γλυκά Νερά.

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 17χρονος κατηγορούμενος για την επίθεση με γροθιά σε βάρος 48χρονου στα Γλυκά Νερά.

Ο 17χρονος απολογήθηκε στην ανακρίτρια ανηλίκων για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία με άλλους άγνωστους δράστες.

Το θύμα, που έπεσε στο έδαφος μετά από γροθιές που δέχθηκε, τραυματίστηκε βαριά και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου ανέφερε για τη υπόθεση του 17χρονου:

«Εδώ έγινε μια καλή έρευνα και μέσα σε ένα 24ωρο κατάφεραν οι αστυνομικοί να τον ταυτοποιήσουν με βιντεοληπτικό υλικό. Προσήχθησαν κάποιοι μάρτυρες για να καταθέσουν τι συνέβη».

Ενώ για την κατάσταση του 48χρονου, όπως είπε η κα Δημογλίδου, θεωρείται πολύ κρίσιμη.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες της δικής τους Ελλάδας – Ιστορίες ταυτότητας

Απόρρητο