Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Εξαιρετική και αλάνθαστη η Κλαυδία – Κέρδος το να τραγουδάς με ελληνικό στίχο»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την επιτυχία της Κλαυδίας στην Eurovision.

Ο καλλιτέχνης και πρόεδρος της ελλ. Επιτροπής, μίλησε για την Κλαυδία και την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision.

«Καταρχάς να δώσω πολλά συγχαρητήρια και μπράβο στην Κλαυδία, για την εξαιρετική της εμφάνιση και την αλάνθαστη ερμηνεία της αλλά και το ευαίσθητο και πράο ύφος που κράτησε παρά το γιγαντώδες άγχος που είχε κατά την διάρκεια, και το οποίο το έχουν όλοι όσοι βγαίνουν στην σκηνή. Για την Κλαυδία τώρα ξεκινούν όλα. Να συγχαρώ την υποστηρικτική ομάδα και τον φόκα Ευαγγελινό, για την υπέροχη σκηνική παρουσία», είπε αρχικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Η 6η θέση που κατέλαβε η εκπροσώπηση της Ελλάδας είναι διθυραμβική για την χώρα μας και στέλνει το μήνυμα ότι η δημιουργία πρέπει να είναι ένα απαύγασμα της ανθρώπινης ευαισθησίας και όχι να ακολουθείται η μόδα. Το τραγούδι ήταν υπέροχο και ήρθε καλύτερη θέση από αυτή που περιμέναμε. Σε έναν τέτοιον διαγωνισμό ξέρουμε ότι υπάρχουν παράμετροι και συνθήκες», συμπλήρωσε.

Για τον ελληνόφωνο στίχο: «εξαρχής ήμουν υπέρ αυτού, και αποδείχθηκε ότι είναι μόνο κέρδος να τραγουδάς στον διαγωνισμό με την επίσημη εθνική γλώσσα είναι μόνο κέρδος και εθνική υπερηφάνεια. Το τραγούδι αυτό με άγγιξε και το υποστήριξα, εύχομαι να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει με ζήλο η Κλαυδία. Επάξια κέρδισε τον διαγωνισμό η Αυστρία».

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες της δικής τους Ελλάδας – Ιστορίες ταυτότητας

Απόρρητο