Στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» μίλησε η Σταυρούλα Καρύδη, μητέρα του Δημήτρη Μασσαλή, μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη.
Δίχως απάντηση αλλά και με ακόμη περισσότερες απορίες για το πώς σκοτώθηκαν οι δικοί τους άνθρωποι είναι οι περισσότεροι συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη, μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος Καρώνη.
Ο καθηγητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ανέλαβε την τεχνική διερεύνηση της πυρκαγιάς που ακολούθησε τη σύγκρουση της επιβατικής με την εμπορική αμαξοστοιχία. Το πόρισμα αντί να κλείσει το ζήτημα προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση και δημιούργησε νέα ερωτήματα.
Η Σταυρούλα Καρύδη, μητέρα του Δημήτρη Μασσαλή, μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη, μιλώντας στην εκπομπή είπε πως πλέον νιώθουν πως έχουν αποπροσανατολιστεί από τα πραγματικά αίτια που σκότωσαν τα παιδιά.
«Δεν νιώθω ικανοποίηση από το πόρισμα Καρώνη. Να νιώθω εγώ ικανοποίηση από ένα πόρισμα που λέει τι; Ότι τα παιδιά δεν κάηκαν τελικά από ένα παράνομο φορτίο, αλλά καήκανε από ένα νόμιμο φορτίο που είναι τα έλαια; Εγώ είχα παραγγείλει ένα πόρισμα, του Τσακιρίδη, το οποίο δεν έλαβε τη δημοσιότητα που έπρεπε, δεν διαψεύστηκε και δεν επιβεβαιώθηκε από κανέναν. Το πόρισμα λέει αποδεδειγμένα πως οι μηχανές και η φορτάμαξα δεν είναι καμένες, δεν δηλώνουν έκρηξη και οι όποιες παραμορφώσεις οφείλονται στη σύγκρουση. Η εμπορική αμαξοστοιχία είναι άκαυτη από τη μηχανή μέχρι το τελευταίο κοντέινερ. Εγώ συλλέγω στοιχεία για να υπερασπιστώ τη μνήμη του παιδιού μου. Αισθάνομαι ικανοποίηση από το πόρισμα Τσακιρίδη».