Απολογείται στην ανακρίτρια ο 21χρονος που σκότωσε τη μητέρα του στη Λάρισα, αλλά και ο ξάδελφός του, ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.
Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Λάρισας από το αποτρόπαιο έγκλημα που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με δράστη έναν 21χρονο και θύμα την 52χρονη μητέρα του.
Ο 21χρονος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι μπροστά στην τακτική ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί με τις κατηγορίες που του αποδίδονται να είναι αυτή της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και της κατοχής και χρήσης ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης που κατακρεούργησε τη μητέρα του, της είχε επιτεθεί ξανά πριν από λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη, πιάνοντάς την από τον λαιμό κατά την διάρκεια έντονου καβγά.
Σήμερα απολογήθηκε και ο 23χρονος ξάδελφος του, ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία καθώς φέρεται να βοήθησε στην μεταφορά της σορού μετά την δολοφονία.
Η απολογία του ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με τις πληροφορίες υποστήριξε πως δεν γνώριζε για τον φόνο, θέλησε να καλέσει την αστυνομία και το ασθενοφόρο όταν είδε τη σορό της γυναίκας αλλά δέχτηκε απειλές από τον ξάδελφό του και φοβήθηκε καθώς του είπε πως θα τον μπλέξει στον φόνο.