Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός – ΟΦΗ στον τελευταίο αγώνα της σεζόν με στόχο το τρόπαιο

Ο τίτλος του κυπέλλου στο ποδόσφαιρο κρίνεται αύριο βράδυ στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να αρκεστεί στο χαρακτηρισμό του φαβορί, σύμφωνα με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενώ ο Μίλαν Ράσταβατς επιβεβαίωσε τη δίψα των παικτών του ΟΦΗ για το τρόπαιο.

Σε αυτόν τον ουρανό, αύριο θα σηκωθεί μια κούπα.

Δεν είναι ο ουρανός του Άμπου Ντάμπι και ας έχει τόση σκόνη και η κούπα δεν είναι της Ευρωλίγκας.

Είναι ο ουρανός της Αθήνας και η κούπα είναι το κύπελλο Ελλάδας.

Στις 8 το βράδυ ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΟΦΗ, στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στο πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά και ο Αντρέ Όρτα, ωστόσο απέχει πάνω από έναν μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τις ομάδας.

Απών θα είναι ο Μπάμπης Κωστούλας, ωστόσο στο μυαλό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, φαίνεται πως υπάρχει το σενάριο ενδεκάδας με δύο φορ, Ελ Κααμπί και Γιάρεμτσουκ.

Ο Πασχαλάκης κατά πάσα πιθανότητα θα υπερασπιστεί την εστία των Πειραιωτών και ο Πιρόλα με τον Ρέτσο έχουν ισχυρό προβάδισμα να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Ο ΟΦΗ από την άλλη απογειώθηκε για Αθήνα σήμερα το μεσημέρι, με μιάμιση ώρα καθυστέρηση, λόγω των ισχυρών ανέμων.

2ο κύπελλο, ή 19ο νταμπλ; Σε κάτι παραπάνω από 24 ώρες θα ξέρουμε.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες της δικής τους Ελλάδας – Ιστορίες ταυτότητας

Απόρρητο