Αθήνα: Η στιγμή που οι κουκουλοφόροι φεύγουν από την Νομική μετά την επίθεση

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι κουκουλοφόροι φεύγουν από την Νομική Σχολή μετά την επίθεση.

Το φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο από τη στιγμή της εφόδου αλλά και της αποχώρησης των κουκουλοφόρων από τον χώρο της Νομικής.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της 30ης Απριλίου, μια ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε στο πρώτο όροφο της Νομικής Σχολής όπου διεξαγόταν εκδήλωση και επιτέθηκε στους παρευρισκομένους.

Κατά την επίθεση τραυματίστηκε ένας μεταπτυχιακός φοιτητής στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» για τις πρώτες βοήθειες.

Οι Αρχές προχώρησαν σε έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στη Νομική.

Χθες έγινε η εκκένωση της κατάληψης του κυλικείου της Νομικής. Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του στο Tik Tok ανέφερε πως πρόκειται για άθλιες εικόνες των ελληνικών πανεπιστημίων που δεν συνάδουν με αυτές των αντίστοιχων ευρωπαϊκών. Έκανε μάλιστα σύσταση στον Πρύτανη να κάνει την δουλειά του.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες της δικής τους Ελλάδας – Ιστορίες ταυτότητας

Απόρρητο