Μέσι: Το αγαπημένο του γκολ θα γίνει έργο τέχνης

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να διαλέξει ένα μόνο γκολ του;

Η απάντηση θα δοθεί στις 22 Μάϊου. Ο Μέσι θα επιλέξει ένα από τα 860 γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του, για να μετατραπεί σε έργο τέχνης από τον Τούρκο καλλιτέχνη Ρεφίκ Αναντόλ.

Το έργο θα βγει σε δημοπρασία και τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Δίκη για τις αιτίες θανάτου του Μαραντόνα

Στο Μπουένος Άιρες, η δίκη για την διερεύνηση των αιτιών του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα συνεχίζεται.

Το δικαστήριο προσπαθεί να διαλευκάνει εάν η ιατρική ομάδα που φρόντιζε τον «Θεό του ποδοσφαίρου» φέρει ευθύνη για τον θάνατό του.

Η κόρη του Τζιανίνα, πάντως είναι κατηγορηματική:

«Όλοι αυτοί οι ύποπτοι είναι υπεύθυνοι. Όταν ακούς τις ακροάσεις το καταλαβαίνεις. Δεν το λέω εγώ, οι ίδιοι το λένε. Δεν ήταν μία σοβαρή κατ΄οίκον νοσηλεία και θέλουν να κατηγορήσουν εμάς. Ο τρόπος που μιλούσαν μεταξύ τους, το ορκίζομαι, ήταν φρικτός».

Ο Γιανίκ Σίνερ συνάντησε τον νέο Πάπα

Συνάντηση με τον Πάπα Λέων τον 14ο είχε ο Γιανίκ Σίνερ.

Ο Ιταλός τενίστας, που βρίσκεται στη Ρώμη για το ιταλικό Όπεν, επισκέφτηκε το Βατικανό και δώρισε στον νέο Πάπα μια ρακέτα.

Πάπας: Θα με αφήσουν να παίξω στο Γουίμπλεντον;

Γιανίκ Σίνερ: Εδώ είναι το μπαλάκι. Θέλετε να παίξουμε λιγάκι;

Πάπας: Καλύτερα όχι!

Αν και αρνήθηκε την πρόταση του Σίνερ γιατί φοβήθηκε μην σπάσουν τίποτα, ο Αμερικανός ποντίφικας έχει δηλώσει στο παρελθόν ερασιτέχνης τενίστας.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο