Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Ένοχος για σεξουαλική επίθεση σε δύο γυναίκες

Ένοχος κρίθηκε ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ για σεξουαλική επίθεση σε δύο γυναίκες κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας το 2021.

Ο Ντεπαρντιέ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή, 2ετη στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων καθώς και εγγραφή του στο μητρώο δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων.

Ο 76χρονος, ο οποίος δεν παρέστη στο δικαστήριο για την ετυμηγορία αρνούμενος τις κατηγορίες, καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση σε μία 54χρονη σκηνογράφο και μια 34χρονη βοηθό σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Les Volets Verts (Τα πράσινα παντζούρια) στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ο Ντεπαρντιέ θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, ενώ υποχρεούται και στην καταβολή του ποσού των 1.000 ευρώ σε κάθε ενάγουσα.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο