Stoiximan GBL: Το Μαρούσι πήρε τον τελικό παραμονής στο Λαύριο

Στο πρωτάθλημα το Μαρούσι κέρδισε τον τελικό παραμονής στην έδρα του Λαυρίου, που υποβιβάζεται, ενώ η Βουλιαγμένη είναι η πρώτη φιναλίστ των τελικών της Α1 στο πόλο των ανδρών.

Το Μαρούσι εντυπωσιακό στο 2ο ημίχρονο κέρδισε στον τελικό παραμονής το Λαύριο με 95-81 και ανεξάρτητα αποτελεσμάτων στην τελευταία αγωνιστική, θα παραμείνει στην STOIXIMAN GBL. Με πρωταγωνιστή τον Μπρίγκς με 17 πόντους και 13 ριμπάουντς, που κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια και σκόρερς τους Φλόιντ με 23 και Ρέινολντς με 20, οι φιλοξενούμενοι έχουν πλέον 2 νίκες διαφορά στέλνοντας μετά από 10 χρόνια το Λαύριο στην Elite League.

Στο αδιάφορο βαθμολογικά ματς στη Ρόδο ο Άρης πέρασε με 99-98 από την έδρα του Κολοσσού με 35 πόντους και 8 στα 12 τρίποντα του Βασίλη Τολιόπουλου.

Μετά τον Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός είχε σήμερα media day ενόψει του Final Four της Ευρωλίγκας και στο επίκεντρο βρέθηκε ο Κέντρικ Ναν, που φωτογραφήθηκε με όλα τα τρόπαια που έχει κερδίσει εφέτος.

Στην Α1 του πόλο η Βουλιαγμένη κέρδισε για 2η φορά τον Παναθηναϊκό με 10-7 στον Λαιμό και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος. Ο αντίπαλος του θα προκύψει από το ζευγάρι του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό, που παίζουν αύριο στο Σαράφειο, με τους «ερυθρόλευκους» ήδη να έχουν μία νίκη.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο