Τον επίλογο στον τραγικό θάνατο του 19χρονου φοιτητή από τα Σπάτα παρουσίασε η Αγγελική Νικολούλη. Τρία χρόνια μετά αποκαλύπτεται πως το κινητό του άτυχου νέου, έκρυβε την απάντηση.
Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έφερε στο φως η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής για την υπόθεση του 19χρονου φοιτητή Βιοϊατρικών Επιστημών, Νικόλα Ντουρτουρέκα.
Ήταν Ιούλιος του 2022 όταν βρέθηκε δεμένος πισθάγκωνα, κρεμασμένος από ένα μικρό πόμολο ντουλάπας στο σπίτι του στα Σπάτα.
Το «κλειδί» του γρίφου κρυβόταν στο κινητό του τηλέφωνο. Βίντεο καταγράφει τις τελευταίες του στιγμές και προκαλεί ανατριχίλα. Δείχνει να είναι η συνέχεια ενός τελετουργικού που είχε ξεκινήσει από το προηγούμενο βράδυ με τη μεγαλύτερη πανσέληνο του χρόνου.
Η μητέρα του από το στούντιο της εκπομπής, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τη σοκαριστική αυτή εξέλιξη.