Αγία Βαρβάρα: Αγοράκι 4 ετών έπεσε στο κενό από ύψος 3 μέτρων

Παρολίγον τραγωδία στην Αγία Βαρβάρα όταν ένα μικρό αγόρι μόλις 4 ετών διέφυγε της προσοχής των γονιών του καθώς έπαιζε και έπεσε από τον μικρό φωταγωγό της πολυκατοικίας από ύψος 3 μέτρων.

Το τετράχρονο αγοράκι έπαιζε ανέμελα στην πυλωτή της πολυκατοικίας του στην Αγία Βαρβάρα. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.

Το μικρό αγόρι διέφυγε της προσοχής των γονιών του, πήγε στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και έπεσε στο κενό.

Αποτέλεσμα της πτώσης του ήταν να τραυματιστεί σοβαρά στο σώμα και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Αν και οι πρώτες ενδείξεις έδειχναν ότι το 4χρονο παιδί έχει τραυματιστεί σοβαρά, εν τέλει έχει επαφή με το περιβάλλον, καλές ζωτικές ενδείξεις, και φορά κολάρο για το τραύμα στο λαιμό του.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα διερευνώνται ακόμα, με τους γονείς να είναι ακόμη σοκαρισμένοι και να βρίσκονται φυσικά διαρκώς στο πλευρό του παιδιού τους.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο