Επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική – Τραυματίστηκε διδακτορικός φοιτητής

Χτυπούσαν τον φοιτητή με κράνη και γκλοπ, τον άφησαν αιμόφυρτο και εμφανώς δεν νοιάζονταν εάν τον αφήσουν στον τόπο.

Οι εικόνες που σοκάρουν είναι από την άγρια επίθεση χθες το απόγευμα στη Νομική Σχολή της Αθήνας, όταν 8 άτομα εισέβαλαν στην αίθουσα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και κρατώντας κράνη, πυροσβεστήρες και ρόπαλα.

Οι κουκουλοφόροι ξεκίνησαν να χτυπούν όποιον έβλεπαν μπροστά τους, τραυματίζοντας έναν διδακτορικό φοιτητή.

Ο φοιτητής τραυματίας, αίματα στο πάτωμα, η αίθουσα βανδαλισμένη. Την αιματηρή εισβολή έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο καθηγητής, Κωνσταντίνος Γρίβας.

«Νομική, πριν από λίγο. Επίθεση φασιστοειδών “αντίφα”. Ήμουν με Γιάννη Μάζη, Γιώργο Φίλη και άλλους. Χτύπησαν άσχημα μεταπτυχιακό φοιτητή μας», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Τη βεβαιότητά του ότι οι υπεύθυνοι του ξυλοδαρμού του φοιτητή θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν, εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο φοιτητής μεταφέρθηκε με τραύματα στο κεφάλι, στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Του έγιναν ράμματα, έχει υποβληθεί σε αξονική τομογραφία και πήρε εξιτήριο.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο