Οι ισχυροί άνεμοι δημιουργούν - προς το παρόν - πολλά προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.
Η κακοκαιρία με τους ισχυρούς ανέμους τα τελευταία 24ωρα έπληξε την χώρα, μεταξύ άλλων και τις Σποράδες.
Ένα σοκαριστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Αλόννησο όταν έσπασε κάβος πλοίου στην Αλόννησο με κίνδυνο ατυχήματος.
Τι συνέβη
Πλοίο που είχε δέσει στο λιμάνι και επιβίβαζε αυτοκίνητα «έφυγε» από την θέση του, όταν ο κάβος στον οποίο ήταν δεμένο το πλοίο έσπασε με αποτέλεσμα το ΙΧ που ετοιμαζόταν να ανέβει να φτάνει μια ανάσα από τον… βυθό της θάλασσας.
Παρόλο που έπνεαν ισχυροί άνεμοι, ξεκίνησε η επιβίβαση και όταν το ΙΧ επιχείρησε να περάσει την μπουκαπόρτα, έσπασε ο καβος.
Η ψυχραιμία και η προσοχή του οδηγού ήταν εκείνα που τον γλίτωσαν από την τραγωδία, ενώ λίγα λεπτά μετά το πλοίο κατάφερε να δέσει ξανά και να επιβιβαστούν και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα.