Θεσσαλονίκη: Νεκρή 72χρονη στο εξοχικό της – Την καταπλάκωσε καγκελόπορτα

Με φρικτό τρόπο έχασε μια 72χρονη γυναίκα τη ζωή της στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης, όταν τη στιγμή που έμπαινε στην αυλή του εξοχικού της, την καταπλάκωσε η σιδερένια καγκελόπορτα.

Τραγωδία στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης. Γυναίκα 72 ετών καταπλακώθηκε από σιδερένια καγκελόπορτα στο εξοχικό της. Γείτονες έτρεξαν να τη βοηθήσουν και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, αλλά η συνταξιούχος δυστυχώς ήταν ήδη νεκρή.

Η βαριά καγκελόπορτα αποκολλήθηκε για άγνωστο λόγο, ξαφνικά και καταπλάκωσε την άτυχη γυναίκα την ώρα που επέστρεφε από το σούπερ μάρκετ.

Περίπου στις έξι το απόγευμα της Τρίτης 29/04 ένας άνδρας περπατούσε έξω από το σπίτι της 72χρονης και την είδε στο έδαφος να την έχει καταπλακώσει η πόρτα. Φώναξε τους γείτονες για βοήθεια, προσπάθησαν να τη σώσουν αλλά ήταν ήδη αργά.

Όπως λένε οι γείτονες η άτυχη 72χρονη τις προηγούμενες ημέρες έκανε εργασίες στην καγκελόπορτα.

Το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής διερευνά τα αίτια του τραγικού θανάτου της γυναίκας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξε πρόβλημα στη στήριξη της πόρτας.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Απόρρητο