Γιάννης Σαρακιώτης: Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Στην ανεξαρτητοποίησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε το πρωί της Πέμπτης, με επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, ο Γιάννης Σαρακιώτης.

Ο βουλευτής Φθιώτιδας δήλωσε στους δημοσιογράφους «ανακουφισμένος», ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει τι θα πράξει στο μέλλον, αλλά αρκέστηκε να δηλώσει πως θα παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής.

«Δεν μπορώ να υποκρίνομαι ότι συνεχίζουμε όπως είμαστε, δεν συνέβη τίποτα και προχωράμε παρακάτω. Δεν μπορούν να ξεχαστούν τα πάντα. Το τραύμα αυτήν την στιγμή είναι και νωπό αλλά και βαθύ».

Σημειώνεται πως πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σχολίασε την απόφαση Σαρακιώτη με ανακοίνωση σημειώνοντας χαρακτηριστικά «καλό του δρόμο», διαθέτει 28 βουλευτές έναντι 31 του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο αριθμός των ανεξαρτήτων έχει εκτοξευτεί στους 22.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες οικογένειας σε μια Ελλάδα που «γερνάει»

Πολιτική

Απόρρητο