Πειραιάς: Ξεκίνησαν οι «Ημέρες Θάλασσας 2023»

Τις «Ημέρες θάλασσας» διοργανώνει για 9η συνεχή χρονιά ο Δήμος Πειραιά. Έχει στηθεί μια μεγάλη γιορτή, η οποία περιλαμβάνει πάνω 100 εκδηλώσεις και δράσεις για όλο τον κόσμο.

Η εντυπωσιακή Τριήρης του Πολεμικού Ναυτικού «Ολυμπίας» δένει και φέτος στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά για τις «Ημέρες θάλασσας».

Η υποδοχή από τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη ήταν χθες τέταρτη 24 Μαΐου και συμμετείχε η μπάντα του πολεμικού ναυτικού.

Πρόκειται για  το μοναδικό λειτουργικό αντίγραφο της αθηναϊκής Τριήρους του 5ου αιώνα π.χ και θα βρίσκεται στην πλατεία Αλεξάνδρας έως την Κυριακή 4 Ιουνίου, όπου όσοι το επιθυμούν μπορούν να πάνε για να την θαυμάσουν.

Η Τριήρης «Ολυμπίας» κατασκευάστηκε στην Ελλάδα  με τη χρηματοδότηση του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Οι «Ημέρες θάλασσας» θα έχουν  πολλές δραστηριότητες, όπως συναυλίες, ποδηλατάδες κ.α. Στον Πειραιά θα βρεθεί ο Μίλτος Τεντόγλου καθώς θα συμμετάσχει σε έναν αγώνα μήκους. Όι δραστηριότητές είναι δωρεάν και

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Αποστολή στο Ισραήλ δύο χρόνια μετά την 7η Οκτωβρίου

Πολιτισμός

Απόρρητο