Τέλος από την ΑΕΚ ο Γιαννίκης

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης, μετά και την ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Η ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το παοτήρι για τον Αργύρη Γιαννίκη και η Ένωση ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας, μία μέρα πριν την εξ’ αναβολής αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, προπονητής της δεύτερης ομάδας, ανέλαβε υπηρεσιακός στην Ένωση και θα κοουτσάρει αύριο τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Οφρυδόπουλος προπόνησε σήμερα τους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα και η πρώτη απόφαση του ήταν να επαναφέρει τη διανυκτέρευση της αποστολής σε ξενοδοχείο την παραμονή ενός παιχνιδιού.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την ΑΕΚ με προπόνηση στην Τούμπα, αφού οι εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας έχουν καλυφθεί από χιόνι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει ξανά τους Κούρτιτς, Άκπομ και Μουργκ, ενώ στη Θεσσαλονίκη έμειναν Ζίφκοβιτς, Μίτριτσα και Ολιβέιρα.

O Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο τον Αστέρα Τρίπολης, σε εξ’ αναβολής ματς για το πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κυνηγήσουν τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν το +13 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Στον Παναθηναϊκό, ο Μαουρίσιο άρχισε προπονήσεις 20 μέρες μετά τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο