Ανάπτυξη για Ελλάδα εντός Ευρωζώνης ζητά ο Ομπάμα

Την πρόταση της Γερμανίας για το πώς η Ευρώπη και το ΔΝΤ μπορούν να εργαστούν μαζί με τη νέα ελληνική κυβέρνηση ώστε να βρεθεί ένας τρόπος επιστροφής της Ελλάδας σε βιώσιμη ανάπτυξη εντός της ευρωζώνης αναμένει ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, όπως ανέφερε στις κοινές δηλώσεις του με την κ. Μέρκελ μετά τη συνάντησή τους στην Ουάσινγκτον.

Την πρόταση της Γερμανίας για το πώς η Ευρώπη και το ΔΝΤ μπορούν να εργαστούν μαζί με τη νέα ελληνική κυβέρνηση ώστε να βρεθεί ένας τρόπος επιστροφής της Ελλάδας σε βιώσιμη ανάπτυξη εντός της Eυρωζώνης αναμένει ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, όπως ανέφερε στις κοινές δηλώσεις του με την κ. Μέρκελ μετά τη συνάντησή τους στην Ουάσινγκτον.

 

Στο σημείο αυτό, ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι η ανάπτυξη στην Ευρωζώνη είναι καθοριστική για την παγκόσμια οικονομία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Οικονομία

Απόρρητο