Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 111ο

Περίληψη: Η Φρύνη οργανώνει μπαζάρ για να βοηθήσουν με τα έσοδα τη Μαντώ. Η ‘Αννα λέει στον Μπίλλυ τις ανησυχίες της για τον ‘Αρη κι εκείνος της γράφει στον πίνακα τη λύση στο πρόβλημά της. Η Αλεξάνδρα επιβεβαιώνει στη Βίκυ το φόβο της ότι η Χρύσα είναι ερωτευμένη με το Σταύρο. Η ‘Αντα πιάνει τον Σήφη να της λέει πάλι ψέματα για το θέμα του παραγωγού και βλέπει το αυτοκίνητό του έξω από τη δισκογραφική. Οι υποψίες της αρχίζουν να επιβεβαιώνονται. Στο μεταξύ ο Ρώσος, ο Σταύρος κι ο Σάκης οργανώνουν πάρτι για τα γενέθλια του Σκνίπα. Η Σάννυ ζητά τη βοήθεια της Φρύνης για να παγιδέψουν τον Θεόφιλο. Η Σάννυ προσπαθεί να βοηθήσει τη Νάνσυ να ξεπεράσει την κατάθλιψή της, αλλά σε πρώτη φάση δεν καταφέρνει τίποτα. Ο Δημήτρης βρίσκεται με τη Βίκυ στο ταξί και προσπαθεί να την πλησιάσει, ενώ ο Μανώλης παρακολουθεί κρυφά τη διαδρομή τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η ‘Αννα Αδρανού (‘Αννα Σπανού).
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κων/νος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Μαργαρίτα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.