Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 110

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 110

Περίληψη: Η Φαίη προσπαθεί να πείσει τη δύσπιστη Φρύνη πως είναι ερωτευμένη με τον ‘Αρη.  Η Βίκυ εκφράζει τις ανησυχίες της στον Μανώλη σχετικά με το ότι ο Σταύρος αναγκάζεται να κάνει ιδιαίτερα στη Χρύσα, κι εκείνος βρίσκει αφορμή να της προτείνει να συγκατοικήσουν για να μοιράζονται τα έξοδα. Ο Θεόφιλος απειλεί τη Φρύνη ότι θα καταργήσει το site της σχολής εξαιτίας των αναρτήσεων για τον ανάπηρο. Η Αλεξάνδρα ανακοινώνει στον απογοητευμένο Δημήτρη την απόφαση των οικονομικών συμβούλων να μην εγκρίνουν την επέκταση της D-PORT. Η ‘Αννα προσπαθεί να συνετίσει τον ‘Αρη, προκειμένου να σταματήσει τον εκβιασμό , αλλά εκείνος είναι σίγουρος ότι η ύπαρξή της στη διεύθυνση του κολεγίου κρύβει κάποιο μυστικό. Ο Γρηγόρης ειρωνεύεται την Κρίστη για την κρίση πανικού της κι εκείνη φεύγει οργισμένη. Ο αγοραστής ματαιώνει την αγοραπωλησία του μπαρ κι ο Γιάννης είναι σε απόγνωση καθώς αναγκάζεται να του επιστρέψει τα λεφτά της προκαταβολής. Ο ‘Αρης κι η Φαίη αποφασίζουν να πάνε εκδρομή  το Σαββατοκύριακο…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η ‘Αννα Αδρανού (‘Αννα Σπανού).
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κων/νος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Μαργαρίτα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.