Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 108

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 108

Περίληψη: Ο Μανώλης επιμένει στο θέμα της συγκατοίκησης με τη Βίκυ, αλλά εκείνη δεν δείχνει έτοιμη για ένα τέτοιο βήμα. Ο Κίμωνας προσπαθεί να δικαιολογήσει όσα εξομολογήθηκε στην Αλεξάνδρα, όμως η επίσκεψη του Δημήτρη τούς διακόπτει. Η Αλεξάνδρα είναι αρνητική στην επέκταση της D-PORT και τον παρακαλεί να κάνει υπομονή μέχρι να συμβουλευτεί το οικονομικό τμήμα του Ιδρύματος. Ο Θεόφιλος, μετά από την ανάρτηση της φωτογραφίας, ζητάει από την Φρύνη να κλειδώσει το site και να είναι η μοναδική υπεύθυνη. Ο Στράτος επισκέπτεται τον Γιάννη στο μπαρ, απαιτεί να του γυρίσει τα λεφτά και να μην ξαναπλησιάσει τη Μαντώ. Στη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ η κόντρα του ‘Αρη και του Σταύρου αναζωπυρώνεται και είναι φανερό ότι οι λόγοι δεν είναι το άθλημα αλλά τα όμορφα μάτια της Φαίης… Η Χρύσα αρχίζει τα ιδιαίτερα μαθήματα με τον Σταύρο, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Βίκυ…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η ‘Αννα Αδρανού (‘Αννα Σπανού).
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κων/νος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Μαργαρίτα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.