Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 106

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 106

Περίληψη: Η Βίκυ εξακολουθεί να ανησυχεί για την προσέγγιση της Χρύσας και του Σταύρου, ξέροντας την αληθινή σχέση που τους συνδέει. Η Λένα εξακολουθεί να εκβιάζει τον Δημήτρη, όλο και πιο ανελέητα. Η Αλεξάνδρα είναι πολύ προβληματισμένη από την εμμονή της κόρης της με τον Σταύρο. Για καλή της τύχη, ο Σταύρος δέχεται τελικά να κάνει ιδιαίτερα στη Χρύσα, όταν ανακαλύπτει τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι του. Η απόφασή του προκαλεί την έντονη αντίδραση της Βίκυς, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον αποτρέψει. Η Σάννυ και η Νάνσυ σε ασυνεννοησία και μέσα από εντάσεις, ζητούν τη βοήθεια της Κρίστη. Η Χρύσα πανηγυρίζει που ο Σταύρος δέχτηκε να της κάνει μάθημα. Συμφωνούν με την Αλεξάνδρα να μην πουν τίποτα στον ‘Αρη. Η Νάνσυ ζητάει συγνώμη από τον έκπληκτο Γρηγόρη που έγινε ενοχλητική στη σχέση τους, αλλά ταυτόχρονα τον προειδοποιεί να αφήσει ήσυχη τη Σάννυ γιατί μπορεί να γίνει ακόμη χειρότερη για χάρη της κόρης της… O Δημήτρης δεν μπορεί να καταλάβει αν οι φωτογραφίες που του στέλνει ο σωφέρ του απεικονίζουν τη Βάσω Παπαναστασίου γιατί δεν μπορεί να θυμηθεί την εικόνα της… Η Χρύσα βλέπει από το παράθυρο της αποθήκης τον Σταύρο και τη Μαρία να φιλιούνται και καταρρακώνεται. Ο ‘Αρης και η Φαίη περνούν μια τρυφερή βραδιά μαζί, αλλά όταν ο ‘Αρης φεύγει, η Φρύνη μοιράζεται με τη φίλη της τις ανησυχίες της για την πορεία αυτής της σχέσης…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η ‘Αννα Αδρανού (‘Αννα Σπανού).
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κων/νος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Μαργαρίτα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.