Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 105

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 105

Περίληψη: Η Αλεξάνδρα συναντάει τον Σταύρο και του ζητάει να αναλάβει να κάνει ιδιαίτερα στη Χρύσα. Ο Σταύρος υπόσχεται ότι θα το σκεφτεί. Η Σάννυ πηγαίνει να παραλάβει τη Νάνσυ που έχει χτυπήσει και μπαίνει στο ταξί του Ρώσου, με τον οποίο μπλέκεται σε καυγά. Η Μαρία είναι ανήσυχη για την πρόταση της Αλεξάνδρας στον Σταύρο και το ενδεχόμενο αυτός να κάνει μαθήματα στη Χρύσα. Η ‘Ελσα μαλώνει τη Λίνα, παρεμβαίνει η Μαντώ και τσακώνονται. Επεμβαίνει ο Στράτος που παίρνει το μέρος της ‘Ελσας. Ο Γιάννης επισκέπτεται τη Τζίνα. Την χτυπάει προκειμένου να του επιστρέψει τα χρήματα. Ο ‘Αρης λέει στη Χρύσα ότι έχασε το στοίχημα, μιας και αυτός με τη Φαίη είναι επίσημα ζευγάρι και της ζητάει να του φέρει το περιδέραιο. Η Βίκυ βρίσκει την κάρτα της Αλεξάνδρας στο δωμάτιο του Σταύρου. Μόλις εκείνος της εξηγεί για τα ιδιαίτερα, εκείνη πανικοβάλλεται. Ο Σταύρος απαιτεί να μάθει, γιατί. Ο Σιμόν κρύβει από την Αντέλα τον εκβιασμό του Θεόφιλου για να εγκαταλείψει το κολλέγιο. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης προσπαθεί να εντοπίσει τη Βάσω Παπαναστασίου…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η ‘Αννα Αδρανού (‘Αννα Σπανού).
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κων/νος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Μαργαρίτα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.