Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 99ο

Περίληψη: Ο Θεόφιλος τηλεφωνεί στην πρεσβεία και μαθαίνει πως ο Κριστιάν ήταν εκεί κηπουρός. Ο ‘Αρης και η Φαίη βγαίνουν για σινεμά… Το φιλί της Φαίης ενθουσιάζει τον ‘Αρη ο οποίος βγαίνει στο δρόμο φωνάζοντας την αγάπη του… Ο Ρώσος περνά από το σπίτι του Σταύρου για  να πάρει τα κλειδιά του ταξί και  έτσι ο Σταύρος ανακαλύπτει το κλειδί της βαλίτσας. Ο Στράτος λέει στη Μαντώ γι’ αυτά που έλεγε στον ύπνο της και τη στριμώχνει για να του πει την αλήθεια. Ο Δημήτρης εξακολουθεί να ψάχνει τη Βάσω Παπαναστασίου. Ο ‘Αρης στέλνει στη Φαίη λουλούδια, αλλά αντί για το όνομά του βάζει ένα ερωτηματικό, γεγονός που προβληματίζει τη Φαίη. Ο Σταύρος καθώς πηγαίνει στο ραντεβού του με τον Δημήτρη συναντά τη Φρύνη και της λέει να μεταφέρει τα «χρόνια πολλά» στη φίλη της. Ο Δημήτρης του προτείνει καλή θέση στην εταιρία αλλά ο Σταύρος με τρόπο αρνείται. Η Φαίη περιμένει τον Σταύρο κατά την έξοδό του από τη D-port αποφασισμένη να συζητήσουν πού βρίσκεται η σχέση τους. Ουσιαστικά θέλει να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον Σταύρο να τη συγχωρήσει. Ο Σταύρος όμως…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η ‘Αννα Αδρανού (‘Αννα Σπανού).
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κων/νος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Μαργαρίτα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.