ΥΓΕΙΑ
28/3

Κουσουρής στο MEGA: Σε πολύ δύσκολη κατάσταση το νοσοκομείο Καστοριάς


«SOS» εκπέμπει το νοσοκομείο Καστοριάς σύμφωνα με τον Χρήστο Κουσουρή.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο της Καστοριάς, περιέγραψε την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο της πόλης. 

«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση στο νοσοκομείο. Έρχονται περιστατικά και πάνε σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Πτολεμαϊδας» ανέφερε.

Σε ότι αφορά ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ο κ. Κουσουρής, τόνισε πως μέχρι στιγμής μόνο 150 εργαζόμενοι από τους 350 έκαναν τεστ για τον κορωνοϊό.

«Εμείς από την αρχή ζητήσαμε να ελεγχθεί όλο το προσωπικό για να δούμε ποιοι είναι υγιείς και να εργαστούν» υπογράμμισε, λέγοντας πως τα αποτελέσματα όσων εξετάστηκαν αργούν.

Ως προς αυτό, έκανε γνωστό πως οι 13 εργαζόμενοι του νοσοκομείου που βρέθηκαν θετικοί στον ιό βρίσκονται σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Επιπλέον, επισήμανε την ανάγκη του νοσοκομείου για «100 στολές και 100 μάσκες υψηλής προστασίας» σε καθημερινή βάση, «προκειμένου να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Χωρίς αυτά δεν μπορούμε να εργαστούμε. Και ένα υγιές προσωπικό μπορεί να δουλέψει και να προσφέρει». 

Τέλος, υποστήριξε ότι εάν γινόταν δειγματικός έλεγχος για κορωνοϊό στην Καστοριά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα θα ήταν πολύ περισσότερα.


ΚΑΙΡΟΣ