ΕΛΛΑΔΑ
30/6

Ψευτογιατρός: Συνεχίζονται οι έρευνες – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες


Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση του ψευογιατρού, που επένδυσε στην εξαπάτηση και στην απελπισία των θυμάτων του. Όπως αποκαλύπτει το vima.gr, ο «γιατρός» για να αναβαθμίσει την πελατεία του, σκόπευε να δημιουργήσει σκοπευτήριο σε έκταση που ανήκε σε μοναστήρι, ενώ δεν δίσταζε να εξετάζει ασθενείς σε ιδιωτική κλινική στο Παγκράτι.

Ακόμα και σκοπευτήριο στο Μαρκόπουλο για να επεκτείνει το «πελατολόγιό» του σκόπευε να δημιουργήσει ο ψευτογιατρός Νίκος Κοντοστάθης όπως αποκαλύπτει tovima.gr.

Το σκοπευτήριο θα το έφτιαχνε σε αγροτική έκταση που ανήκε σε μονή της περιοχής με  στόχο να αποκτήσει νέους πελάτες, επιχειρηματίες, δικαστικούς, γιατρούς ακόμη και αστυνομικούς.

Εξέταζε ασθενείς σε ιδιωτική κλινική στο Παγκράτι

Επίσης, διαπιστώνεται πως ο 47χρονος τη περίοδο 2007 – 2008 παρουσιαζόταν ως θεραπευτής και υποδεχόταν τους πελάτες του στο τελευταίο όροφο ιδιωτικού θεραπευτηρίου κοντά στο Χίλτον. Ασθενής περιγράφει τη συνάντηση που είχε με τον απατεώνα γιατρό στην αίθουσα αναμονής.

«Με πάει σε μια κλινική, μια ιδιωτική κλινική, ανεβαίνουμε στον τελευταίο όροφο, καθόμαστε σε ένα σαλονάκι και ήταν μέσα στο γραφείο εννοείται ο Κόντος, ανοίγει η πόρτα και βγαίνει μια μάνα με ένα παιδί ανάπηρο σε καροτσάκι. Και τον άκουγα που έλεγε ‘θα τον κάνω να πετάει το παιδί σε λίγο καιρό’».

Και η ανιψιά ενός ακόμα θύματος του ψευτογιατρού περιγράφει τα όσα απίστευτα άκουσε όταν τον συνάντησε στην ίδια ιδιωτική κλινική. 

«Τον γνώρισα, ναι, σε μια ιδιωτική κλινική ως γιατρό, ως θεραπευτή. Στην κλινική εκεί πέρα του έδινε αυτά τα μαντζούνια, τους έλεγε ότι άλλα τα φέρνει από την Αμερική και άλλα τα φέρνει από το Άγιον Όρος. Δεν τους επέτρεπε να πάνε σε νοσοκομεία και αυτά. Είπε τότε ο θείος μου: «δεν μπορώ να πληρώνω τόσα λεφτά εδώ πέρα κάθε μέρα για νοσηλεία».

Στο μικροσκόπιο η έκρηξη στη Βούλα

Στο πλαίσιο της έρευνας για τη δράση του 47χρονου, οι αστυνομικοί επανεξετάζουν και τα στοιχεία από την έκρηξη αυτοκινήτου τον Μάρτιο του 2009 έξω από σπίτι στην οδό Βαλαωρίτου στη Βούλα με θύμα έναν 64χρονο επιχειρηματία.

Η υπόθεση αυτή παραμένει ανεξιχνίαστη όμως οι αστυνομικοί έχουν διερευνήσει το ενδεχόμενο στόχος αυτής της επίθεσης να ήταν ο ψευτογιατρός που τη περίοδο εκείνη διέμενε στην ίδια πολυκατοικία με τον άτυχο επιχειρηματία.

Ψάχνουν την διαδρομή του χρήματος

Χθες οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν νέα έρευνα στη βίλα του ψευτογιατρού στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που είχε αποσπάσει από τα θύματά του.


ΚΑΙΡΟΣ