ΕΛΛΑΔΑ
25/3

Κορωνοϊός : 41χρονος θετικός στον ιό περιγράφει πως βιώνει την καραντίνα


Την περιπέτεια που βιώνει περιέγραψε στο έκτακτο LIVE NEWS για τον κορωνοϊό ένας 41 ετών επιχειρηματίας από την Αθήνα.  

«Όλα ξεκίνησα περίπου στις 13 του μήνα. Ξεκίνησε με ενόχληση στο λαιμό που μετά από 2-3 μέρες γύρισε σε πόνους στο κορμί και δέκατα, και επικοινώνησα με τον προσωπικό μου γιατρό. Με βοήθησε να το διαχειριστώ. Μου είπε να μείνω σπίτι», περιέγραψε.

«Τα δέκατα, ωστόσο, την επόμενη μέρα έγιναν κανονικός πυρετός, ο οποίος δεν ξεπέρασε το 38. Για τις επόμενες 4-5 ημέρες είχα έντονη δύσπνοια, δυσφορία στην αναπνοή. Ήθελε ψυχραιμία και βοήθησαν και τα φάρμακα που μου έδωσε ο γιατρός», συνέχισε ο ίδιος.

«Από το Σάββατο άρχισαν να υποχωρούν όλα. Από εχτές δεν υπάρχουν ούτε δέκατα έφυγε ο πόνος από το στήθος και η αναπνοή επανήλθε», πρόσθεσε ο επιχειρηματίας τονίζοντας, ωστόσο, ότι «οι συμβουλές του γιατρού μου είναι ότι μέχρι και την Παρασκευή που κλείνουν οι 14 μέρες πρέπει να μένω μόνος μου στο δωμάτιο. Από το Σάββατο μπορώ να νιώσω ελεύθερα μέσα στο σπίτι, και θα μπορώ να βγω από το σπίτι από Δευτέρα 30 του μήνα».

«Θα ήθελα πολύ να ξανακάνω τεστ, αλλά ούτε σε ιδιωτική κλινική γίνεται πια, και με τον ΕΟΔΥ που έχω επικοινωνήσει δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ελεγχθώ», κατέληξε ο ίδιος.


ΚΑΙΡΟΣ