«Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΝΑΤΑΣΑ

 

Το φετινό καλοκαίρι μας ανήκει… τραγουδάμε παρέα σε όλη την Ελλάδα, ερωτευόμαστε, ονειρευόμαστε.

Σας αφιερώνω όλα μου τα τραγούδια και οι νύχτες μας θα είναι μαγικές…

σας αγαπάω ρε παιδιά.

 

‘Ένα διαφορετικό καλοκαίρι που χρειάζεται βαθιές ανάσες κι η κάθε του στιγμή μοιάζει να είναι ξεχωριστή, οδηγεί τη Νατάσα Θεοδωρίδου σε ένα μεγάλο ταξίδι σε όλη την Ελλάδα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στο κοινό της με το δικό της μοναδικό τρόπο- τα live της στο Instagram έγραψαν ιστορία- ξεκινά στις αρχές Ιουλίου μία σειρά συναυλιών με μία πιο ερωτική διάθεση. Το δήλωσε άλλωστε και μέσα από την καινούργια της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Η ερωτική Νατάσα» που κυκλοφόρησε πρόσφατα και περιλαμβάνει αγαπημένα της τραγούδια από την πλειάδα που φέρουν την υπογραφή του σπουδαίου Μίμη Πλέσσα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με την φωνή της, το στυλ και την αμεσότητά της, θα μας ταξιδέψει μέσα από τα τραγούδια της που τόσο πολύ έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο που την έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή της καριέρας της.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις δικές της, μεγάλες, επιτυχίες καθώς και τραγούδια που αγαπά να ερμηνεύει και να επικοινωνεί με τον πιο ειλικρινή τρόπο με το κοινό που την ακολουθεί πιστά.

 

Πρόγραμμα περιοδείας

5 και 6 Ιουλίου, Βεάκειο Πειραιά

2 Αυγούστου, Ηράκλειο Κρήτης

4 Αυγούστου, Ρέθυμνο

1η Σεπτεμβρίου, Θεσσαλονίκη

2 Σεπτεμβρίου, Λάρισα

6 Σεπτεμβρίου, Πάτρα

13 Σεπτεμβρίου, Θέατρο Πέτρας