Σπίτι με το MEGA: Με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές και συνθέτες της γενιάς του, παρουσίασε μια μοναδική τηλεοπτική συναυλία αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μας ταξίδεψε μελωδικά με τον δικό του μοναδικό τρόπο με τραγούδια που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.  Από το αισθαντικό «Άγγιγμα Ψυχής», που τον σύστησε στο κοινό, τις  διαχρονικές ερωτικές μπαλάντες «Μόνο στα Όνειρα» και «Ο Βυθός σου» μέχρι το αισιόδοξο «Χορεύω» που βρέθηκε στην 1η θέση των ραδιοφώνων και το «Μην Αργείς», ο κορυφαίος τραγουδοποιός ξετύλιξε το νήμα της σημαντικής μουσικής του πορείας σε μία αξέχαστη βραδιά.

Στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν ήταν μόνος, καθώς είχε στο πλευρό του ξεχωριστούς φίλους, χαρίζοντας μας σπουδαίες μουσικές στιγμές. Στη σκηνή βρέθηκαν μαζί του οι καταξιωμένοι ερμηνευτές, Γιώργος Νταλάρας και Άλκηστις Πρωτοψάλτη, καθώς και ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς και η νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια Κατερίνα Παράσχου.