Η εκπομπή δεν είναι διαθέσιμη

Επεισόδιο 2

Το Celebrity Game Night, μία μεγάλη επιτυχία του prime time, ξανά στο MEGA με τη Σμαράγδα Καρύδη ! Η Σμαράγδα Καρύδη είναι έτοιμη να προκαλέσει και να προσκαλέσει τους καλεσμένους της σε νέες αναμετρήσεις. Ευφάνταστα παιχνίδια, απρόσμενες εκπλήξεις, γρίφοι, αλλά και νέα εντυπωσιακά action games, συμβαίνουν στο στούντιο του Celebrity Game Night! Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε ένα fun prime time show, όπου οι παίκτες πρέπει να ανταποκριθούν σε ό,τι πιο αναπάντεχο.

Προσκεκλημένοι της Σμαράγδας αγαπημένοι ηθοποιοί, καλλιτέχνες, αθλητές, πρόσωπα της επικαιρότητας που χωρίζονται σε δύο ομάδες. Σε κάθε ομάδα τρεις celebrities κι ένας παίκτης, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και διαγωνίζονται σε απίστευτα παιχνίδια. Ο παίκτης από την ομάδα που θα κερδίσει μοιράζεται τα κέρδη με έναν celebrity κι εκείνος τα διαθέτει για φιλανθρωπικό σκοπό. Στο στούντιο η μπάντα της εκπομπής συμμετέχει σε μουσικά παιχνίδια και γρίφους και το πάρτι δεν λείπει ποτέ από την εκπομπή!

Σημείωση: Λόγω πνευματικών δικαιωμάτων τα επεισόδια της εκπομπής θα είναι online για 20 μέρες, μετά την τηλεοπτική προβολή τους.