Σπίτι με το MEGA: Με τον Στέφανο Κορκολή

O Στέφανος Κορκολής στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA». Ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας μας παρουσιάζει τις «Μουσικές Ιστορίες» του με τραγούδια και μελωδίες που έχουμε αγαπήσει.

Έχοντας στο πλευρό του την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη αφηγούνται με νότες τη σπουδαία μουσική του διαδρομή. Μία διαδρομή με τεράστιες επιτυχίες του μοναδικού Στέφανου Κορκολή που έχουν αφήσει εποχή. Τραγούδια σπουδαίων τραγουδοποιών, που έχει ενορχηστρώσει αλλά και πολλά ακόμα που φέρουν την υπογραφή του και έχουν ερμηνεύσει μεγάλες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου και δημιουργίες καταξιωμένων συνθετών, που σηματοδοτούν τη μουσική ιστορία του τόπου μας.

Από τη μοναδική ορχηστρική σύνθεση «Sensitivities» μέχρι τα τραγούδια που σιγοτραγουδήσαμε όπως «Ο Άγγελός μου», «Σκόνη & Θρύψαλα» «Θες» αλλά και όλες οι μεγάλες μουσικές στιγμές του σπουδαίου δημιουργού παίρνουν «θέση» στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Ακόμα, στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το νέο τραγούδι της Σοφίας Μανουσάκη με τίτλο «Βάρδια» σε μουσική Νίκου Αντύπα και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Σε αυτή τη συναυλία, στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» o Στέφανος Κορκολής «φιλοξενεί» τους αγαπημένους ερμηνευτές Ελένη Δήμου, Κώστα Μακεδόνα, Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον ανερχόμενο τραγουδιστή της ροκ σκηνής D3lta.

#SpitiMeToMega #neoprogrammaepitelous

Facebook: Σπίτι με το MEGA

Instagram: @spitimetomega

Twitter: @spitimetomega

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος

Executive Producer: Νατάσα Λεσιώτη

Αρχισυνταξία: Γεώργιος Βλαχογιάννης

Μουσική Επιμέλεια & Συντονισμός Καλλιτεχνών: Αντώνης Δημητριάδης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ 14.11.2020