Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό

Η εκπομπή «Γυμναστική από σπίτι» δίνει σε 20 τυχερούς  την εβδομάδα από την 01/03/2021  έως και την 05/03/2021, να κερδίσουν από ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ADIDAS  και ένα συλλεκτικό t-shirt ADIDAS  για τον καθένα. Μέσα από έναν διαγωνισμό  της Ζωής Δημητράκου και της εκπομπής που παρουσιάζει στο Mega, «Γυμναστική από… σπίτι».

  1. Έπαθλο

20 τυχερούς την εβδομάδα από την 01/03/2021  έως και την 05/03/2021, να κερδίσουν από ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ADIDAS και ένα συλλεκτικό t-shirt ADIDAS  για τον καθένα, οι οποίοι θα αναδεικνύονται κατόπιν κλήρωσης.

  1. Διάρκεια

Ως διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 01/03/2021  έως και την 05/03/2021.

  1. Δικαίωμα συμμετοχής – Προϋποθέσεις

3.1.Δικαίωμα  συμμετοχής  έχουν  όλοι  οι  μόνιμοι  κάτοικοι  Ελλάδας,  φυσικά  πρόσωπα  που  έχουν  συμπληρώσει  το 18ο  έτος  της  ηλικίας  τους  σύμφωνα  και  με  τα  παρακάτω  αναφερόμενα.  Σε  διαφορετική  περίπτωση  η  Διοργανώτρια  έχει  το  δικαίωμα,  αφού  ζητήσει  από  τους  συμμετέχοντες  τα  απαραίτητα  δικαιολογητικά  προς  εξακρίβωση  της  ακρίβειας  των  στοιχείων  τους, αποκλεισμού οποιουδήποτε συμμετέχοντος από το Διαγωνισμό.

3.2 Διευκρινίζεται ότι για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά  κάποιου προϊόντος, ούτε υπάρχει κάποια χρέωση για τους συμμετέχοντες.

3.3 Η συμμετοχή στο διαγωνισμό, προϋποθέτει όπως όλοι οι συμμετέχοντες έχουν λογαριασμό (account) και αληθινό προφίλ (profile) στο Instagram (με αποδοχή όρων και προϋποθέσεων από το Instagram). Εάν αποδειχθεί πως ο λογαριασμός (account) ή το προφίλ (profile) είναι ψευδής, τότε οι συμμετέχοντες, εξαιρούνται από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, και οποιεσδήποτε αξιώσεις για έπαθλα του Διαγωνισμού θα είναι άκυρες.

3.4 Για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να ανεβάσουν στόρι εκτελώντας μία από τις ασκήσεις που κάνει στην εκπομπή η Ζωή Δημητράκου, και να κάνουν tag, την @zoidimitrakou και @gymapospiti.

Εναλλακτικά, όσοι δεν έχουν Instagram μπορούν να στέλνουν τα βίντεο τους στο email της εκπομπής gymapospiti@megatv.com.

3.5 Η εγκυρότητα των συμμετοχών θα ελέγχεται και θα δύναται να αποκλειστεί οιονδήποτε συμμετέχοντας η συμμετοχή του οποίου δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους.

  1. Διαδικασία – κλήρωση

4.1  Η έναρξη του διαγωνισμού τους 20 νικητές θα γίνει την Δευτέρα, 01.03.2021,  και ώρα 09:40 και η λήξη του την Παρασκευή, 05.03.2021  . H ανακοίνωση των 20 νικητών θα γίνει την Παρασκευή, 05.03.2021 στην εκπομπή «Γυμναστική… από σπίτι».

4.2 Τα βίντεο των έγκυρων συμμετοχών, που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του θα συγκεντρώνονται σε ένα ipad, και στην αρχή της επόμενης εβδομάδας η Ζωή Δημητράκου θα κάνει μια τυχαία κλήρωση. Οι 20 τυχεροί, που θα ανακηρύσσονται μετά από τυχαία επιλογή, θα ανακοινώνονται από τη Ζωή Δημητράκου. Συνολικά κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα αναδειχθούν διαδοχικά 20 νικητές.

4.3 Tα ονόματα των νικητών θα ανακοινώνονται στην ως άνω εκπομπή (τηλεοπτικός αέρας mega)  και σε βίντεο στο Instagram  της Ζωής Δημητράκου. Οι χρήστες με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό  συναινούν να προβληθεί το βίντεο που έχουν ανεβάσει στο instagram ή έχουν στείλει στο gymapospiti@megatv.com και στον αέρα της εκπομπής «Γυμναστική από… σπίτι».

4.4 Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με την παραγωγή της εκπομπής «Γυμναστική… από σπίτι» και πιο συγκεκριμένα την κα Ερασμία Φρειδιανάκη στο τηλ. 210 7547177 εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης. Με την παρέλευση της ως άνω προθεσμίας ο νικητής χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού επάθλου. Η παραλαβή του Δώρου θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με εκπρόσωπο του Διοργανωτή ή συνεργάτη του.

4.5 Τα πιο πάνω έπαθλα είναι συγκεκριμένα, δεν ανταλλάσσονται και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα ή και με οποιαδήποτε άλλα προϊόντα ή και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.

  1. Προσωπικά Δεδομένα

Τα στοιχεία των συμμετεχόντων συλλέγονται με αποκλειστικό σκοπό τη διενέργεια του διαγωνισμού. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά συναίνεση των συμμετεχόντων στη διατήρηση και χρήση των στοιχείων τους ως άνω.

 

  1. Τροποποίηση Όρων. Οι παρόντες όροι δύνανται να τροποποιηθούν (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού και των ημερομηνιών διεξαγωγής των κληρώσεων), ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.
  1. Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.
  1. 8. Εφαρμοστέο Δίκαιο. Οι παρόντες όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και οιαδήποτε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό επιλύεται από τα καθ΄ ύλη αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών.