Ψίθυροι Καρδιάς

Ψίθυροι Καρδιάς
Επεισόδια Περιγραφή Podcasts

Η δραματική σειρά που σε ένα 5-λεπτο εκτόξευσε τη θεαματικότητα στο μερίδιο-ρεκόρ του 76,7%! Ποιος μπορεί να ξεχάσει το πονεμένο βλέμμα της τσιγγάνας… Ο αταίριαστος έρωτας ενός νεαρού αρχιτέκτονα με μεγάλες φιλοδοξίες και μιας πανέμορφης τσιγγάνας λίγο κάτω από τα είκοσι. ‘Ενας έρωτας που από τη γέννησή του κουβαλάει, σχεδόν αξεπέραστα εμπόδια, καθώς έρχεται σε πλήρη αντίθεση τόσο με το “καθώς πρέπει” περιβάλλον του Αντώνη, όσο και με τον περιθωριακό, αλλά στεγανά κλειστό στους δικούς του κανόνες, κόσμο της Ερατoύς.


Πρωταγωνιστούν: Απόστολος Γκλέτσος, ‘Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Γιάννης Βόγλης, Μελίνα Μποτέλλη, Φαίη Κοκκινοπούλου, Καίτη Παπανίκα, Δημήτρης Γούσης, Μαίρη Νάνου, Πασχάλης Τσαρουχάς, Ανδρέας Νάτσιος, Αντώνης Αντωνίου, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Γιάννα Βοργιά, Θανάσης Ζέρβας, Μπάμπης Αλατζάς, Δημήτρης Βέλλιος, Ντενίζ Μπαλτσαβιά, Γρηγόρης Τουμασάτος, Μαρία Δρακοπούλου, Βενετία Χατζηνικολάου
Σενάριο: Σταύρος Αβδούλος, Ειρήνη Ριτσώνη
Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης

Σημείωση: Τα online επεισόδια θα είναι διαθέσιμα για 15 μέρες μετά την τηλεοπτική τους προβολή, για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων

Οι ήρωες που αγαπήσαμε κάνουν «MEGA Reunion» και έχουν πολλά να θυμηθούν!

Οι αξέχαστες σειρές του MEGA ζουν τις δικές τους επανασυνδέσεις μέσα από τη νέα σειρά podcast παραγωγής Alter Ego Media που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μυρτώ Λοβέρδου. Κάθε επεισόδιο τού «MEGA Reunion» φιλοξενεί πρωταγωνιστές και συντελεστές μίας επιτυχημένης σειράς του MEGA, που έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στην τηλεοπτική μας μνήμη.

Τα τρία πρώτα επεισόδια είναι διαθέσιμα από την Τρίτη 18 Ιουλίου σε Spotify, Apple Podcasts και Google Podcasts και φιλοξενούν σειρές που έγραψαν ιστορία. Κάνε εγγραφή και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης και οι ηθοποιοί Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Απόστολος Γκλέτσος και Φαίη Κοκκινοπούλου μοιράζονται ιστορίες από τη σειρά-φαινόμενο «Ψίθυροι Καρδιάς».