Ελλάδα

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε 22χρονη από γνωστό δικηγόρο

20.12.2021 | 20:14 Eνσωμάτωση

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η υπόθεση της 22χρονης Αρετής η οποία από ηλικία 14 ετών έπεσε στα «δίχτυα» γνωστού δικηγόρου.

Ο 61χρονος σήμερα δικηγόρος φέρεται να την αποπλάνησε και να διοχέτευσε ευαίσθητα προσωπικά της δεδομένα στο διαδίκτυο.

«Ο άνθρωπος αυτός είναι κακοποιός, είναι εγκληματίας, έχει κλέψει τις ψυχές μας, δεν είμαι μόνο εγώ, είναι άλλες δύο κοπέλες από τον ίδιο άνθρωπο, ζητάμε από όλα τα κορίτσια να μην φοβούνται, να βγουν να μιλήσουν για να πάρουμε πίσω τις ψυχές μας» τόνισε η καταγγέλλουσα.

Ο δικηγόρος, που υποστηρίζει ότι η ερωτική συνεύρεση ήταν συναινετική, εχει μηνύσει την Αρετή και τους γονείς της για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή καταμήνυση και ψευδή κατάθεση στις Αρχές.

«Έρχεστε να καλύψετε σήμερα τη δίκη σε βάρος της οικογένειας που διαδίδει αυτά τα ψευδή και συκοφαντικά σε βάρος μου. Για τις πράξεις του βιασμού έχω απαλλαγεί αμετακλήτως» υπογράμμισε ο μηνυτής – κατηγορούμενος Αριστείδης Κύβελος.

«Οι κατηγορίες είναι ατράνταχτες, έξι βουλεύματα έχουν βγει, στα οποία προσέφυγε εκείνος και όλα απορρίφθηκαν» σημείωσε ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας  Γιάννης Κουλουρούδης.

Δύο ακόμα καταγγελίες από ανήλικες

Σε βάρος του δικηγόρου υπάρχουν δύο ακόμα καταγγελίες για βιασμούς δύο κοριτσιών, αδελφών, όταν βρίσκονταν σε ηλικία 9 και 11 ετών, υπόθεση η οποία αναμένεται να εκδικαστεί τον προσεχή Μάιο.

«Με έναν πολύ μεθοδικό τρόπο κατάφερε να μας χωρίσει ουσιαστικά σαν οικογένεια ώστε να μπορεί να διαπράττει τέτοιες πράξεις… ο τρόπος του πολύ συχνά ήταν εκβιαστικός» υποστήριξε η μία καταγγέλλουσα.

Η δίκη της Αρετής και των γονιών της αναβλήθηκε για τον Μάρτιο προκειμένου να έχει εκδοθεί μέχρι τότε η απόφαση για τις πλημμεληματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο δικηγόρος ενώ εκκρεμεί ο προσδιορισμός της δίκης του, για το κακούργημα της κατάχρησης σε γενετήσιες πράξεις.

Καταγγελία για δημοσιογράφο

Γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος κατά καιρούς εμφανιζόταν σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών φέρεται να έχει κατηγορηθεί από πρώην σύντροφο του ότι έδωσε στον άνδρα με τον διατηρεί σχέση ροζ βίντεο.

«Κάποιος που είναι σε πάνελ εκπομπών πήγε και έδειχνε βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την πρώην σύντροφο του και πήγε και το έδειξε στον τωρινό της σύντροφο» τόνισε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Για την υπόθεση, η οποία είναι μία από τις εκατοντάδες ανάλογες περιπτώσεις, εκκρεμεί το αστικό σκέλος ενώ το ποινικό έχει τεθεί στο αρχείο.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 20/12/2021