Ελλάδα

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση στη Μακρινίτσα – Πένθος στην Κυπαρισσία μετά τη δολοφονία 39χρονου

08.04.2021 | 06:42 Eνσωμάτωση

Με πρόθεση να σκοτώσει πήγε στη Μακρινίτσα ο 31χρονος φερόμενος ως δράστης του άγριου φονικού της περασμένης Δευτέρας, που άφησε πίσω του νεκρή την 28χρονη πρώην γυναίκα του και τον 30χρονο αδερφό της.

Διπλό φονικό στην Μακρινίτσα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, τα δυο αδέλφια φέρουν από ένα καθοριστικό χτύπημα στην καρδιά, που τους οδήγησε στον θάνατο.

Φονικό στην Κυπαρισσία για έναν φουσκωμένο λογαριασμό

Σε σοκ βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας από την άγρια δολοφονία του 39χρονου πατέρα ενός παιδιού, μέσα στο κατάστημά του, για έναν… λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ο 72χρονος σε έντονο ύφος απαιτούσε τη διακοπή του συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας και είχε παράπονα για τον λογαριασμό του. Παρά το γεγονός ότι το θύμα τού εξηγούσε και του απαντούσε πολύ ευγενικά, αυτός έφυγε μαινόμενος από το κατάστημα και επέστρεψε για να προβεί στο άγριο έγκλημα.

Ο αυτόπτης μάρτυρας, Σπύρος Σαμαρτζής, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» περιγράφοντας τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν μέσα στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας.

Όπως είπε, ο 72χρονος άνδρας ήταν εμφανώς νευριασμένος και γενικά είναι γνωστός στην Κυπαρισσία για την οξύθυμη διάθεσή του.

Για την οικογένεια του θύματος υποστήριξε ότι είναι αξιοπρεπέστατη με επιχειρήσεις στην περιοχή.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 08/04/2021